Mag ik mij even aan u voorstellen...

Personalia
Mijn naam is Astrid Bourgondiën. Ik ben getrouwd met Herbert en moeder van twee kinderen.

Opleiding en werkervaring
Ik ben BIG geregistreerd verpleegkundige. Na mijn opleiding als verpleegkundige heb ik bij diverse instellingen in de zorgsector gewerkt. Hier heb ik veel te maken gehad met kinderen die een beperking hebben, vaak vanuit het autistisch spectrum. 
 
De Schlüttershoeve
Samen met mijn gezin woon ik op De Schlüttershoeve. De Schlüttershoeve ligt aan de rand van het Gelderse dorpje Keijenborg. Door de rust en de ruimte is deze locatie bij uitstek geschikt voor het begeleiden van de activiteiten zoals deze door mij worden aangeboden.

Social media

U kunt ons ook volgen via Facebook.

Algemene gegevens
  • KvK: 092205005
  • BTW: NL001590210B48
  • IBAN: NL04 RBRB 0954 843 614
  • BIG geregistreerd verpleegkundige
    aangesloten bij NVA
  • De Slutershoeve is DEKRA gecertificeerd 
    (DEKRA HKZ keurmerk Kleine Onderneming)
Contactformulier

Als u een bericht achterlaat, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Adresgegevens

Activiteitenbegeleiding De Slutershoeve
Astrid Bourgondiën
Bronkhorsterstraat 6
7256 KE Keijenborg

Telefoon: 0575 - 46 12 94
Mobiel: 06 - 21 96 06 39
Mail: info@slutershoeve.nl
Website: www.slutershoeve.nl

Realisatie website: StudioDubbel